Vormgevers met een passie voor groen

Plants in Paradise is gevestigd in de bosrijke omgeving van Landgoed Mariëndaal, waar we ons eigen paradijs hebben gecreëerd met een voorraad van meer dan 500 tropische en mediterrane planten. Sinds mei 2023 hebben wij hier onze thuisbasis. Hoewel ons bedrijf al meer dan 10 jaar ervaring heeft in de evenementensector, ligt onze focus vooral op het stylen, ontwerpen en creëren van bloem- en groenwerk voor evenementen.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt door oog voor detail en een groot creatief vermogen. Wij omarmen uitdagingen zonder beperkingen en wij nodigen jou uit om samen met ons te bloeien.

Wij beschikken over een eigen atelier, uitgebreide hout- en staalwerkplaats, bloembinderij en ontwerpstudio, wat ons ongekende creatieve vrijheid geeft.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk mensen te verwonderen door de creatieve uitstraling van onze plantencreaties. Ons ultieme doel is om van elke locatie een weelderige oase van planten en bloemen te maken, waarbij we de schoonheid van de natuur naar voren brengen en een blijvende indruk achterlaten. Wij geloven in de kracht van groen om een positieve impact te hebben en streven ernaar deze visie te delen en te verspreiden, waarbij wij nooit stilstaan in onze missie om te groeien en te inspireren.

Portret van Pim Schrier

Pim Schrier

Eigenaar

Portret van Esmeralda Thomas

Esmeralda Thomas

Grafisch vormgever

Portret van Loïs de Waal

Loïs de Waal

Product ontwikkelaar

Portret van Maxime Krahmer

Maxime Krahmer

Stylist

Portret van Judith Griffioen

Judith Griffioen

Bloemist

Portret van Philine Smits

Philine Smits

Stylist

Portret van Tijs Bergervoet

Tijs Bergervoet

Strateeg

Portret van Koshka

Koshka

Vertrouwens persoon

Meer weten of wil je met ons werken? Neem contact op.

Contact

Projecten

Meer lezen